Prometna nesreća sa poginulim osobama u Koprivnici

Slika PU_KK/vijesti/2009/07/PnKrizevacka25.7..jpg

U subotu 25. srpnja, oko 3 sata na Križevačkoj cesti u Koprivnici došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Do prometne nesreće je došlo kada je 21 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Fiat Bravo

U subotu 25. srpnja, oko 3 sata na Križevačkoj cesti u Koprivnici došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Do prometne nesreće je došlo kada je 21 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Fiat Bravo koprivničkih reg. oznaka, Križevačkom cestom u pravcu Reke, te je uslijed neprilagođene brzine nakon prolaska prijevoja došlo do zanošenja vozila i slijetanja van kolnika ulijevo, gdje je došlo do udara u tri stabla drveća.
Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i 19 – godišnji putnik na prednjem sjedalu.
Očevidne radnje na mjestu događaju izvršili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica u vremenu od 3.20 do 6 sati, uz nazočnost zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Od 3.20 do 4.45 sati bila je zatvorena za promet dionica državne ceste broj 41 između Koprivnice i Reke, a promet se preusmjeravao obilaznim pravcem Starigrad – Reka.
O događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. 


Stranica