Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 27. srpnja do 2. kolovoza 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 19 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti prometa i kazneno djelo iz „ostalih“ oblasti.


STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 19 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti prometa i kazneno djelo iz „ostalih“ oblasti.
            Kazneno je prijavljeno 12 počinitelja.
                                                                                               
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 16 prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, dva drska ponašanja, četiri prekršaja svađe ili vike, tri prekršaja odavanja pijanstvu na javnom mjestu, držanje životinja bez nadzora, omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe  i jedan prekršaj vrijeđanja moralnih osjećaja građana.
            Prekršajno su prijavljena 23 počinitelja.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 15 prometnih nesreća, od čega sedam sa ozlijeđenim osobama i osam sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je deset osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač mopeda i vozač bicikla, dok su tri vozača osobnog automobila, tri putnika, vozač bicikla i vozač mopeda zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
            U proteklom tjednu evidentiran je požar na građevini sa procijenjenom materijalnom štetom od 1 000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 11 osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečene četiri osobe mlađe od 16 godina.


Stranica