Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer su tijekom nadzora prometa zatečena dva vozača višestruka recidivista prometnih prekršaja, koji su dovedeni prekršajnim sudovima.

Jučer su tijekom nadzora prometa zatečena dva vozača višestruka recidivista prometnih prekršaja, koji su dovedeni prekršajnim sudovima.
 
Tako je u 0.35 sati u Legradu 26 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom i nije se zaustavio na znak policijskih službenika. Nakon što je zaustavljen utvrđeno je da je pod vidnim utjecajem alkohola, a alkotestiranje je odbio. Nakon zadržavanja do otrježnjenja uhićen je i doveden Prekršajnom sudu u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 2 730 kuna, kaznom zatvora od 10 dana uvjetno na 1 godinu te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije 9 mjeseci.
 
U 10.45 sati u mjestu Predavac Križevački 26 - godišnji vozač je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 1,28 g/kg. Nakon zadržavanja do otrježnjenja uhićen je i doveden Prekršajnom sudu u Križevcima gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1 200 kuna.


Stranica