Preventivna akcija „Sigurno i vješto u prometu“.

U subotu 5. rujna Policijska uprava koprivničko-križevačka, zajedno sa suorganizatorom Hrvatskim autoklubom, provesti će preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.

U subotu 5. rujna Policijska uprava koprivničko-križevačka, zajedno sa suorganizatorom Hrvatskim autoklubom, provesti će preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.

Akcija će se provesti u Koprivnici na Zrinskom trgu od 9 do 11 sati, u Đurđevcu na Trgu sv. Jurja u vremenu od 10 do 12 sati i u Križevcima na Trgu Antuna Nemčića od 10 do 12 sati.
 
Cilj akcije je senzibiliziranje javnosti, a posebno vozačke populacije na potrebu tolerantnijeg pristupa i ponašanja za volanom, na povećani oprez kada su u pitanju djeca sudionici u prometu te upozoravanja istih na skori početak školske godine, kada će se kao novi i neiskusni sudionici u prometu pojaviti cijela nova generacija djece, polaznika prvih razreda.
Policijske postaje će tom prigodom organizirati izložbu  (prezentaciju) kojom će građanima ukazati na opasnosti koje se javljaju kao posljedica nepoštivanja prometnih propisa, predstaviti tehničke uređaje i opremu koju prometna policija koristi u svakodnevnom radu s ciljem suzbijanja neprihvatljivog ponašanja u prometu.


Stranica