Prometna nesreća sa poginulom osobom

U utorak 8. rujna 2009. godine u mjestu Kunovec Breg dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 39 - godišnji vozač mopeda K.M. iz Koprivnice.

U utorak 8. rujna 2009. godine u mjestu Kunovec Breg dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 39 - godišnji vozač mopeda K.M. iz Koprivnice.
 
Do prometne nesreće došlo je oko 21.13 sati kada se K.M. upravljajući mopedom marke "Malaguti" kretao mjestom Kunovec Breg u smjeru grada Koprivnice te je udario u vozilo ispred sebe, odnosno udario je u   stražnju stranu neregistrirane i tehnički neispravne prikolice, "samogradnja" koja je bila priključena za traktor koprivničkih registarskih oznaka, kojime je u istom smjeru i pod utjecajem alkohola od 1.75 g/kg upravljao 50 - godišnji vozač.
 
Vozač mopeda je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Koprivnica, gdje je od zadobivenih ozljeda u srijedu u 0.45 sati preminuo. 

          
Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su djelatnici Postaje prometne policije Koprivnica. U svezi prometne nesreće slijedi izvješće ŽDO u Koprivnici i podnošenje optužnog prijedloga protiv Z.B. u domeni njegove prekršajne odgovornosti.


Stranica