Održana preventivna akcija „Sigurno i vješto u prometu“

Slika PU_KK/vijesti/2009/09/SigurnoivjestouprometuKz.jpg
U subotu 5. rujna, u vremenu od 9 do 12 sati, Policijska uprava koprivničko-križevačka, zajedno sa suorganizatorom Hrvatskim autoklubom, provela je preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“ u gradovima Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima.

U ovo akciji djeci je omogućena izrada crteža u policijskom vozilu za vršenje očevida, te im je dijeljen prigodni promidžbeni materijal o sigurnomo korištenju dječjih sjedalica i sigurnom kretanju pješaka, krugovi za bicikliste, notesi, privjesci, penkala, vezice za mobitele, trokuti i ravnala.
 
Za vrijeme provođenja akcije Auto klubovi Križevci, Koprivnica i Đurđevac postavili su poligone za vožnju djece biciklom i romobilom. Svi sudionici  koji su pokazali svoje vještine u vožnji biciklom, bili su nagrađeni prigodnim poklonima (kape, reflektirajuće torbe, majice i dr.) koje su dijelili Auto klubovi.
 
U provođenje preventivne akcije u Koprivnici i Križevcima bile su uključene i prometne jedinice mladeži ovih gradova, čiji pripadnici su dijelili promidžbeni materijal – letke.
 
Akciji je prisustvovalo dvjestotinjak djece predškolske i mlađe školske dobi.


Stranica