Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 31. kolovoza do 6. rujna 2009. godine

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 11 kaznenih djela, od čega devet iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljene četiri osobe.


STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 11 kaznenih djela, od čega devet iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljene četiri osobe.
            Iz ranijih perioda razriješena je jedna krađa za što je prijavljena jedna osoba.
                                                                                             
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 11 prekršaja, od čega četiri prekršaja svađe ili vike, tri prekršaja tučnjave, dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, jedan prekršaj odavanja pijanstvu na javnom mjestu i jedan prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim ili maloljetnim osobama. Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 15 prometnih nesreća, od čega četiri sa ozlijeđenim osobama i 11 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba, od čega dvije osobe teške i pet osoba lakše. Teže ozljede zadobila su dva vozača osobnih vozila, dok su lakše ozlijede zadobila dva vozača osobnih vozila, dva biciklista i jedan putnik u vozilu.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
            U proteklom tjednu evidentirano je osam požara, od čega pet požara suhe trave i granja i 3 požara smeća, a u istima nije zabilježena materijalna šteta.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 13 osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatekli jednu osobu mlađu od 16 godina.


Stranica