Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 14. do 20. rujna 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 20 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 13 osoba.

STANJE KRIMINALITETA
                                              
           U proteklom tjednu evidentirano je 20 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 13 osoba.
                                                                                                         
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

        
           Protiv javnog reda i mira evidentirano je 18 prekršaja, od čega dva prekršaja svađe ili vike, osam tučnjava, pet prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, dva držanja životinja bez nadzora te prekršaj prosjačenja. Prekršajno je prijavljeno 26 osoba.
              

STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 20 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća sa poginulom osobom, 11 sa ozlijeđenim osobama i osam sa materijalnom štetom. Smrtno je stradao vozač osobnog automobila. Tjelesne ozljede zadobilo je 16 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač motocikla, vozač osobnog automobila i putnik, dok su lake ozljede zadobili šest vozača osobnih automobila, vozača motocikla, vozač traktora, vozač bicikla, vozač teretnog automobila i dva putnika.
 
 
ZAŠTITA OD POŽARA

            U proteklom tjednu evidentirani su požar smeća i suhe trave u kojima nije zabilježena materijalna šteta.


OSTALI DOGAĐAJI

            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv sedam osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatekli tri osobe mlađe od 16 godina.



Stranica