Prometna nesreća s poginulom osobom

U nedjelju, 20. rujna oko 19.45 sati na županijskoj cesti između Subotice Podravske i Kuzminca došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U nedjelju, 20. rujna oko 19.45 sati na županijskoj cesti između Subotice Podravske i Kuzminca došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Vozač M.M. (1965) je upravljao osobnim automobilom marke "Ford" koprivničkih reg. oznaka, iz smjera Subotice Podravske prema Kuzmincu. U jednom trenutku iz neutvrđenog razloga vozilom je prešao na dio kolnika namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do čelnog sudara sa neregistriranom traktorom marke "Renault", sa priključenim radnim strojem - silokombajnom, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač D. K. (1981). Od siline udara traktor je sletio u zapadni odvodni kanal, a osobni automobil u istočni odvodni kanal.

Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač automobila, a putnik u automobilu Š. V. (1957) zadobio je teške tjelesne ozljede, te je prevezen u Opću bolnicu u Koprivnici. Vozač traktora zadobio je lake tjelesne ozljede.

Za vrijeme trajanja očevida od 20.10 do 0.10 sati županijska cesta broj 2081 bila je zatvorena za promet na relaciji Subotica Podravska - Kuzminec te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Očevid su obavili djelatnici Postaje prometne policije Koprivnica u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika, a o prometnoj nesreći slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. 


Stranica