Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 21. do 27. rujna 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 27 kaznenih djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE KRIMINALITETA
                                             
          
U proteklom tjednu evidentirano je 27 kaznenih djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.
                                                                                                         
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

          
Protiv javnog reda i mira evidentirano je 14 prekršaja, od čega tri prekršaja svađe ili vike, četiri tučnjave, četiri drska ponašanja, dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika i prekršaj isticanja letaka neprimjerenog sadržaja. Prekršajno je prijavljeno 26 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

           Evidentirano je 20 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća sa poginulom osobom, šest sa ozlijeđenim osobama i 13 sa materijalnom štetom. Smrtno je stradao vozač bicikla. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla, dok su lake ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila, vozač mopeda i dva putnika.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

           U proteklom tjednu evidentirana su tri požara na građevinama i požar na prometnom sredstvu sa ukupnom materijalnom štetom od 90 000 kuna, te četiri požara bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

           Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 19 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečena jedna osoba mlađa od 16 godina.


Stranica