Tjedno stanje sigunosti za razdoblje od 12. do 18. listopada 2009.g..

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od čega 12 iz oblasti općeg kriminaliteta i tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno šest osoba.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od čega 12 iz oblasti općeg kriminaliteta i tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno šest osoba.
Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba
                                                                                                         
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 13 prekršaja, od čega tri prekršaja svađe ili vike, šest tučnjava, dva drska ponašanja, omalovažavanje i vrijeđanje pol. službenika i prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljena 21 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježena je 21 prometna nesreća, od čega sedam prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama i 14 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je osam osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač traktora, dok je lake ozljede zadobilo šest vozača osobnih automobila i vozač motocikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu evidentiran je požar na građevini i požarna poljoprivrednoj površini sa ukupnom materijalnom štetom od oko 125 000 kuna. Također, zabilježena su još dva požara bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 14 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečeno pet osoba mlađih od 16 godina.


Stranica