Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 9. do 15. studenog 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta i tri kaznena djela iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 19 osoba.


STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta i tri kaznena djela iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 19 osoba.
                                                                                                                     
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega dva prekršaja  tučnjava, dva drska ponašanja, prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba, prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama, neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja i vrijeđanje moralnih osjećaja građana.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama i 14 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je devet osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su tri putnika, vozač osobnog automobila, vozač mopeda i pješak, dok su lake ozljede zadobili vozač teretnog automobila, putnik i pješak.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu evidentirana su dva požara na građevinama sa materijalnom štetom od oko 70 000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 7 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečeno devet osoba mlađih od 16 godina.


Stranica