Prevrtanje traktora u Kloštru Podravskom

Slika PU_KK/vijesti/2009/11/Prevrtanjetraktora.jpg

U petak, 13. studenog oko 19.35 sati vozač T.L. (1964) Iz Kloštra Podravskog upravljao je svojim neregistriranim traktorom "Torpedo TD 4006", za koji je bila priključena neregistrirana prikolica marke "Tehnostroj DDK-400", te se kretao šljunčanim putem koji vodi uz kanal zvan "Kozarevac", iz pravca ulice Uličke u pravcu ulice Ljudevita Gaja u Kloštru Podravskom.

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U petak, 13. studenog, oko 19.35 sati vozač T.L. (1964) Iz Kloštra Podravskog upravljao je svojim neregistriranim traktorom "Torpedo TD 4006", za koji je bila priključena neregistrirana prikolica marke "Tehnostroj DDK-400", te se kretao šljunčanim putem koji vodi uz kanal zvan "Kozarevac", iz pravca ulice Uličke u pravcu ulice Ljudevita Gaja u Kloštru Podravskom. Poradi nedržanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba puta desnim kotačima traktora zahvatio je kosu padinu, nakon čega je došlo do prevrtanja traktora (bez kabine i sigurnosnih okvira) niz kosu padinu i prignječenja tijela vozača.

Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Očevidne radnje obavili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac, koji će o događaju dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.           


Stranica