Jučer trojica vozača uhićena i dovedena na Prekršajni sud

Slika PU_KK//vijesti/2009/11/alkotest02.jpg

Jučer, 25. studenog, trojica vozača višestrukih prometnih prekršitelja, uhićeni su i dovedeni na Prekršajni sud u Koprivnici.

Foto: Ilustracija
Jučer, 25. studenog, trojica vozača višestrukih prometnih prekršitelja, uhićeni su i dovedeni na Prekršajni sud u Koprivnici.

U srijedu, 24. studenog, u 13.40 sati u Koprivnici je 36 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,13 g/kg. Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 6 900 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 6 mjeseci.

Također u srijedu, u 16.15 sati u Novigradu Podravskom je 40 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,18 g/kg. Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 3 000 kuna, kaznom zatvora od 10 dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 9 mjeseci. Prepraćen je u zatvor u Bjelovaru.

Isto tako u srijedu, oko 15.45 sati u Novigradu Podravskom je 54 – godišnji vozač osobnog automobila sudjelovao u prometnoj nesreći pod utjecajem alkohola od 2,36 g/kg. Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 7 800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 9 mjeseci.


Stranica