U naletu vlaka stradala 16 - godišnjakinja

Slika PU_KK/vijesti/2009/11/policija05.jpg

Jučer u 0.08 sati kod mjesta Reka na željezničkoj pruzi teretni vlak broj 62411, koji prometuje na relaciji Zagreb – Koprivnica, naletio je na 16 – godišnju maloljetnicu. Nesretna maloljetnica pješice se kretala željezničkom prugom u pravcu Koprivnice. Od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu događaja.

Foto: Ilustracija
Jučer u 0.08 sati kod mjesta Reka na željezničkoj pruzi teretni vlak broj 62411, koji prometuje na relaciji Zagreb – Koprivnica, naletio je na 16 – godišnju maloljetnicu. Nesretna maloljetnica pješice se kretala željezničkom prugom u pravcu Koprivnice. Od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu događaja.

Tijelo stradale je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje je po nalogu Istražnog suca izvršena obdukcija., kojom je utvrđeno da je smrt nastupila uslijed višestrukih povreda od udara vlaka. Kod strojovođe alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Policijske postaje Koprivnica. O događaju slijedi  izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.


Stranica