Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 14. do 20. prosinca 2009.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta i pet kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 14 osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta i pet kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 14 osoba.
Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena četiri počinitelja.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega pet prekršaja tučnjava, dva drska ponašanja, vrijeđanje i omalovažavanje službene osobe te prekršaj davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno dvadeset osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježene su 24 prometne nesreće, od čega osam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 16 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je deset osoba. Teške tjelesne ozljede je zadobio putnik, dok je lake ozljede zadobilo pet vozača osobnih automobila, tri putnika i pješak.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinam i požar na prometnom sredstvu sa materijalnom štetom od oko 97 000 kuna te tri požara bez štete. Zabilježena je i eksplozija plina iz boce gdje je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede te pričinjena materijalna šteta od 5 000 kuna

OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv sedam osoba.


Stranica