O prometnoj sigurnosti na Dječjem sajmu u Virju

Slika PU_KK/vijesti/2010/05/djecji_sajam_Virje_29.5.-.jpg

U nedjelju, 30. svibnja, u poslijepodnevnim satima ispred Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održan je „Dječji sajam“. Na sajmu su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac u suradnji sa Auto klubom Đurđevac prezenirali preventivne materijle akcije "Sigurno u prometu".

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U nedjelju, 30. svibnja, u poslijepodnevnim satima ispred Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održan je „Dječji sajam“. Na sajmu su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac u suradnji sa Auto klubom Đurđevac prezenirali preventivne materijale akcije "Sigurno u prometu".

Cilj i ovih aktivnosti je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a posebno mlađe populacije. Svi su pozvani na povećani oprez u prometu i  poštivanje svih odredbi propisanih Zakonom o sigurnosti prometa na cestama. Građanima je ukazano na opasnosti nepoštivanja prometnih propisa, predstavljena je tehnička oprema i uređaji koje policija koristi u svakodnevnom radu u cilju suzbijanja neprihvatljivog ponašanja u prometu. Građanima su podijeljeni prigodni preventivni materijali.



Stranica