Info točka prometne policije na moto utrci u Križevcima

Slika PU_KK/vijesti/2010/06/MotoUtrkaKz.jpg

Jučer, 27. lipnja, od 15 sati u Križevcima na stazi "Gornji grad" u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka "Nagrada Križevaca 2010. godine", na kojoj je bilo nazočno oko 8 000 posjetitelja.

Foto: Pu koprivničko-križevačka
Jučer, 27. lipnja, od  15 sati  u Križevcima na stazi "Gornji grad" u organizaciji Motociklističkog kluba "Križevci" održana je moto utrka "Nagrada Križevaca 2010. godine", na kojoj je bilo nazočno oko 8 000 posjetitelja.

Na samome mjestu održavanja sportske priredbe policijski službenici za prometnu preventivu PP Križevci  postavili su  info punkt sa prigodnim promidžbenim materijalima na temu prometovanja motocikala i mopeda u prometu. Izložen je i dio opreme koju koristi prometna policija u svakodnevnom radu  a posjetitelji su mogli postavljati i pitanja vezana uz problematiku prometa.
 
Na ovom sportskom takmičenju nalazio se veliki broj posjetitelja koji su pristigli svojim  motociklima iz raznih dijelova države, međutim na području koje pokriva PP Križevci nije zabilježena niti jedna prometna nesreća u kojoj bi sudjelovali motocikli ili mopedi.

Ovakve preventivne aktivnosti poduzimaju se  u cilju podizanja  prometne kulture na višu razinu, sa željom smanjenja nesreća u kojima sudjeluju  opisane skupine sudionika u prometu.


Stranica