Kazne zatvora za prekršaje u prometu

Slika PU_KK/vijesti/2010/07/cobre01.jpg

Jučer, 6. srpnja, na Prekršajnom sudu u Koprivnici proveden je žurni prekršajni postupak nad 57 – godišnjim vozačem koji je 5. srpnja u 17.40 sati na dijelu ceste Duga Rijeka - Ludbreški Ivanec upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod

Foto: Ilustracija
Jučer, 6. srpnja, na Prekršajnom sudu u Koprivnici proveden je žurni prekršajni postupak nad 57 – godišnjim vozačem koji je 5. srpnja u 17.40 sati na dijelu ceste Duga Rijeka - Ludbreški Ivanec upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,04 g/kg. Kažnjen je sa 1 500 kuna novčane kazne, 10 dana zatvora, uvjetno na šest mjeseci, te zabranom upravljanja vozilima M kategorije šest mjeseci.
 
Također jučer, na Prekršajnom sudu u Đurđevcu proveden je žurni prekršajni postupak nad 23 – godišnjim vozačem koji je 6. srpnja u 8.25 sati u ulici Stjepana Radića u Đurđevcu prije stjecanja prava upravljao teretnim automobilom. Kažnjen je sa šest dana zatvora, nakon čega je prevezen u zatvor u Bjelovaru.
 
Isto tako, jučer je na Prekršajnom sudu u Križevcima proveden žurni prekršajni postupak nad 34 – godišnjim vozačem koji je 6. srpnja u 12.10 sati u Gornjoj Glogovnici prije stjecanja prava upravljao osobnim automobilom. Kažnjen je novčanom kaznom od 3 100 kuna, 15 dana zatvora i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 12 mjeseci te je prevezen u zatvor u Bjelovaru.


Stranica