Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 5. do 11. srpnja 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta, tri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 9 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta, tri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.
Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je deset prekršaja, od čega dva drska ponašanja, četiri svađe ili vike, dva vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba i dva davanja pića pijanim ili malodobnim osobama. Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama i 16 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač osobnog automobila i pješak.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI
 
Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv pet osoba.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečene su tri osobe mlađe od 16 godina.


Stranica