Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 27. rujna do 3. listopada 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 44 kaznena djela, od čega 26 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, 15 iz gospodarskog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 44 kaznena djela, od čega 26 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, 15 iz gospodarskog kriminaliteta te kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljene 22 fizičke i jedna pravna osoba.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 13 prekršaja, od čega pet prekršaja tučnjava, četiri svađe ili vike, dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja pol. službenika, držanje životinja bez nadzora i neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja. Prekršajno je prijavljena 21 osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća sa poginulom osobom, deset s ozlijeđenim osobama i dvije sa materijalnom štetom. Smrtno je stradao vozač traktora. Tjelesne ozljede zadobilo je 11 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla i putnik, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla, vozač motocikla, vozač radnog stroja i tri putnika.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je jedan požar u kojem nije pričinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 16 osoba.



Stranica