Koprivnica: Provalili u kuću te je zapalili

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U subotu, 6. studenoga, u vremenu od 1 do 5.30 sati u Koprivnici u ulici Đure Basaričeka nepoznati počinitelj, ili više njih, provalio je u trgovinu tekstilom i stambeni prostor u potkrovlju zgrade, odakle je otuđio muzičku liniju i metalnu kasu sa novčanim pologom.

Foto: Ilustracija

U subotu, 6. studenoga, u vremenu od 1 do 5.30 sati u Koprivnici  u ulici Đure Basaričeka nepoznati počinitelj, ili   više  njih,  provalio je u trgovinu tekstilom i stambeni prostor u potkrovlju zgrade, odakle je otuđio muzičku liniju i metalnu  kasu  sa novčanim pologom. Potom je najvjerojatnije izazvao požar  u kojem je je  u potpunosti izgorio gornji dio zgrade sa krovištem i inventarom, a  u  prostoru  trgovine  došlo je do zapaljenja većeg  dijela  tekstilne  robe,  inventara,  uređaja te začađenja  samog prostora.

Ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 1 000 000 kuna. 

Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave radi osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem i kaznenog djela dovođenje opasnost  života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Djelatnici Policijske uprave intenzivno poduzimaju krim. istraživanja u cilju identifikacije počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 



Stranica