Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 15. do 21. studenoga 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga, kazneno djelo iz gospodarstva, organiziranog kriminaliteta i oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga, kazneno djelo iz gospodarstva, organiziranog kriminaliteta i oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.
Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su  četiri prekršaja, od čega prekršaj tučnjave, drsko ponašanje i dva prekršaja davanja pića pijanim osobama. Prekršajno su prijavljene četiri osobe.
Zabilježen je i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira na sportskim natjecanjima, za koji je prijavljena jedna osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreće s ozlijeđenim osobama i devet sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 12 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač osobnog automobila i pješak, dok su lake tjelesne ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila, pet putnika, vozač mopeda i pješak.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv četiri osobe.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečena je jedna osoba mlađa od 16 godina.



Stranica