Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 6. do 12. prosinca 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 10 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarstva, tri iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, kaznena djelo iz oblasti prometa i jedno kazneno djelo iz ostalih oblasti. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 10 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarstva, tri iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, kaznena djelo iz oblasti prometa i jedno kazneno djelo iz ostalih oblasti. Kazneno je prijavljeno 11 fizičkih osoba.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 12 prekršaja, od kojih četiri tučnjave, dva drska ponašanja, prekršaj svađe ili vike, dva prekršaja skitnje i prosjačenja, dva prekršaja davanja pića pijanim osobama i držanje životinja bez nadzora. Prijavljena je 21 osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od čega šest prometneih nesreća s ozlijeđenim osobama i 13 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, tri vozača bicikla, pješak i putnik.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je jedan požar na građevini.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkih ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 12 osoba.



Stranica