Krađe u Križevcima

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Policijska postaja Križevci jučer je, 28. prosinca, dovršila kriminalističko istraživanje četiri krađe te zabilježila tešku krađu provaljivanjem.

Foto: Ilustracija

Policijska postaja Križevci jučer je, 28. prosinca, dovršila kriminalističko istraživanje četiri krađe te zabilježila tešku krađu provaljivanjem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja  da su dva 23 - godišnjaka, 21 - godišnjak i 37 - godišnjak sa područja Zagreba, u ponedeljak, 27. prosinca, u poslijepodnevnim satima u Križevcima, iskoristili nepažnju trgovaca te u četiri trgovačka centra otuđili prehrambene namirnice, alkoholna pića i drugo. Otuđene predmete sakrivali su u odjeći te tako prolazili pored blagajni. 

Otuđeni predmeti pronađeni su i oduzeti u pretrazi osobnog automobila kojeg su koristili. Otuđili su predmete u vrijednosti 5 629.90 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Također jučer, u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil parkiran kod mjesnog groblja u Poljani Križevačkoj, iz kojeg je otuđio žensku torbicu sa dokumentima, novčanikom te bankovnim karticama, oštetivši vlasnicu  za 600 kuna. Za počiniteljem i otuđenim predmetima se traga.



Stranica