Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 14. do 20. veljače 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta, dva iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti prometa i kazneno djelo iz drugih oblasti. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 26 kaznenih djela, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta, dva iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo iz oblasti prometa i kazneno djelo iz drugih oblasti. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.
Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja za koje je prijavljen jedan počinitelj.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega dva drska ponašanja, tri prekršaja svađe ili vike, vrijeđanje ili omalovažavanja službenih osoba, držanje životinja bez nadzora i prekršaj lažnog predstavljanja. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i deset prometnih nesreća sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Teške tjelesne ozljede su zadobili vozač osobnog automobila i tri putnika, dok je vozač osobnog automobila zadobio lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je pošar drva u drvarnici u kojem je počinjena materijalna šteta od 50 kuna. Također, zabilježena su i tri požara u kojima nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 10 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 15 osoba.
Zatečeno je troje maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica