U prometnoj nesreći počinio dva kaznena djela

Slika PU_KK/Vijesti/2011/02/PNKz24.2..jpg

U četvrtak, 24. veljače, oko 2.40 sati u Ivancu Križevačkom, u neposrednoj blizini raskrižja ceste za mjesto Čabraji, u blagom preglednom zavoju osobni automobil Kia Sephia, križevačkih reg. oznaka, sletio je van kolnika u lijevo na oranicu i prevrnuo se na krov.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U četvrtak, 24. veljače, oko 2.40 sati u Ivancu Križevačkom, u neposrednoj blizini raskrižja ceste za mjesto Čabraji, u blagom preglednom zavoju osobni automobil Kia Sephia, križevačkih reg. oznaka, sletio je van kolnika u lijevo na oranicu i prevrnuo se na krov.

Vozilom je upravljao 27 - godišnji hrvatski državljanin neprilagođenom brzinom, pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg te u vrijeme izrečene mu zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je putnik, suvozač u osobnom automobilu S.K. (1989.), dok je vozač zadobio lake tjelesne ozljede.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Križevci koji će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Križevcima radi osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.



Stranica