Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 21. do 27. veljače 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 35 kaznenih djela, od čega 18 iz oblasti općeg kriminaliteta, šest iz maloljetničkog kriminaliteta, 10 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 35 kaznenih djela, od čega 18 iz oblasti općeg kriminaliteta, šest iz maloljetničkog kriminaliteta, 10 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 19 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega dva drska ponašanja, dvije tučnjave, dva prekršaja svađe ili vike, držanje životinja bez nadzora, davanje pića pijanim ili maloljetnim osobama i prekršaj neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja. Prekršajno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su tri osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je putnik, dok su dva vozača osobnih automobila zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinama u kojima je počinjena materijalna šteta od 60 000 kuna. Također, zabilježen je i požar u kojem nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je devet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 13 osoba.
Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica