Jučer pet prometnih nesreća

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U nedjelju, 28. studenoga, u Starogradskoj ulici u Koprivnici u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je pješakinja.

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede te četiri prometne nesreće sa  materijalnom štetom.

Oko 11.35 sati u Koprivnici u Ulici Braća Radić uslijed nepropisnog skretanja i neprilagođene brzine sudarili su se bicikl i teretni automobil, gdje je biciklista zadobio lake tjelesne ozljede.

Na cesti Budančevica – Kalinovac oko 7 sati uslijed nepropisnog pretjecanja sudarili su se osobni i teretni automobil.

Jučer, 10. ožujka, oko 13.40 sati u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici uslijed neprilagođene brzine pri vožnji u slijedu sudarili su se osobni i teretni automobil.  

Oko 17 sati na cesti Majurec – Lemeš Križevački radi oduzimanja prednosti prolaska bočno su se sudarila dva osobna automobila. Jedan od vozača upravljao je pod utjecajem alkohola 0,99 g/kg. 
 
Na cesti Pokasin – Špiranec, oko 18.20 sati , radi nepropisnog mimoilaženja sudarili su se osobni automobil i traktor. Vozač osobnog automobila bio je pod utjecajem alkohola od 0,87 g/kg.



Stranica