Koprivnica: Preventivna akcija "Sigurno na dva kotača"

Slika PU_KK/Vijesti/2011/03/SigurnoNa2kot2.4.aca.jpg

U subotu, 2. travnja, u vremenu od 9 do 14 sati u organizaciji Postaje prometne policije Koprivnica i AK Koprivnica provesti će se preventivna akcija "Sigurno na dva kotača". Akcija je namijenjena promicanju prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikla.

 

Foto: Pu koprivničko-križevačka

 

U subotu, 2. travnja, u vremenu od 9 do 14 sati u organizaciji Postaje prometne policije Koprivnica i AK Koprivnica provesti će se  preventivna akcija "Sigurno na dva kotača".  

Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikla.

 

 

Akcija će se održati na Zrinskom trgu u Koprivnici, sa slijedećim programom zbivanja:

 

 

  • od 9 do 10 sati - okupljanje vozača mopeda i motocikla na Zrinskom trgu u Koprivnici,
  • od 10 do 11 sati - pozdrav svim sudionicima akcije i posjetiteljima, nakon čega slijedi defile za sve smrtno stradale sudionike u prometu (defile će se odvijati u uvjetima normalnog toka prometa),
  • nakon defilea vozača mopeda i motocikla slijede prijave za natjecanje u spretnosti vožnje na mopedu i motociklu te prezentacija pružanja prve pomoći unesrećenom vozaču mopeda ili motocikla, način skidanja zaštitne kacige i dr. koje će prezentirati stručni djelatnici Crvenog križa iz Koprivnice,
  • oko 11 sati započinje natjecanje u spretnosti vožnje na mopedu i motociklu,
  • po završetku natjecanja, oko 13.30 sati, slijedi proglašenje najspretnijih vozača mopeda i motocikala, dodjela nagrada te defile vožnja do mjesta Molve - posveta vozača i mopeda i motocikla, nakon čega slijedi druženje u Ribičkom domu Sekuline.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u provođenje akcije.



Stranica