U prometnoj nesreći motociklista zadobio teške tjelesne ozljede

Slika PU_KK/Vijesti/2011/03/PNMtcDju30.3..jpg

Jučer, 30. ožujka, u Budančevici u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla M.C (1969.).

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 30. ožujka, u Budančevici u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla M.C (1969.).

Oko 20.30 sati vozač rođ. 1984. g. je upravljao osobnim automobilom VW Golf koprivničkih reg. oznaka, Kolodvorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja sa Ulicama V. Nazora i  S. Radića,  koje  su prometnim znakom označene kao cesta s prednošću prolaska, skrenuo je u lijevo u Ulicu  S.  Radića a da predhodno  nije  propustio  motocikl Kawasaki koprivničke reg. oznake, kojim je Ulicom S. Radića u
smjeru Ulice V. Nazora upravljao vozač M.C. Vozač  motocikla  u  namjeri izbjegavanja udara u automobil u kočenju je izgubio nadzor nad motociklom i sletio u desno na  zelenu  površinu, gdje je motocikl udario u drvo, a vozač tijelom udario u parkirani osobni automobil.

Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u bolnicu u Koprivnici, gdje su mu okarakterizirane teške tjelesne ozljede. Tijekom upravljanja koristio je zaštitnu kacigu.

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola a vozaču motocikla izuzeti su krv i urin poradi analize.

Radi osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica