Nesretan događaj u Gornjoj Šumi

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U ponedjeljak, 18. travnja, oko 11.20 sati u mjestu Gornja Šuma (općina Molve) F. V. (1935.) u svojem je dvorištu upravljao traktorom vožnjom unazad. Uslijed zastoja srca umro je na sjedištu, nakon čega se traktor nastavio nekontrolirano kretati dvorišnim prostorom te je

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 18. travnja, oko 11.20 sati u mjestu Gornja Šuma (općina  Molve) F. V. (1935.) u svojem je dvorištu upravljao  traktorom vožnjom unazad.  Uslijed  zastoja srca umro je na sjedištu, nakon čega se  traktor  nastavio nekontrolirano  kretati dvorišnim prostorom te je zadnjim dijelom naletio na suprugu M.V. (1940.) i kćer K.V.  (1959), koje su stajale sa prednje strane prikolice u namjeri da rudo prikolice priključe na traktor.

Uslijed naleta traktora M.V. i K.V. su zadobile teške tjelesne ozljede radi kojih su prevezene u Opću bolnicu Koprivnica, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac. O događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, Stalna služba u Koprivnici. 



Stranica