Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 2. do 8. svibnja 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 34 kaznena djela, od čega 28 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljene 23 fizičke osobe.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 34 kaznena djela, od čega 28 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno su prijavljene 23 fizičke osobe.
Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljen jedan počinitelj.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je sedam prekršaja, od čega dvije tučnjave, drsko ponašanje, svađa ili vika, prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja službenih osoba, davanje pića pijanim ili malodobnim osobama i prekršaj neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od kojih šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 10 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog automobila i dva putnika, dok su lake tjelesne ozljede zadobilla četiri vozača osobnih automobila, vozač bicikla, vozač mopeda i putnik.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar u kojem nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je pet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je šest osoba.
Zatečeno je 10 maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica