Križevci: Započela s radom Školska prometna jedinica

Slika PU_KK/Vijesti/2011/05/SkolskaPromJedinicaKz.jpg

U cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu sa danom 30. svibnja 2011. godine u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Križevcima službeno je započela s radom Školska prometna jedinica. Jedinica broji sedamnaest pripadnika sa voditeljicom Sandrom Vurnek.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu sa danom 30. svibnja 2011. godine u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Križevcima službeno je započela s  radom Školska prometna jedinica. Jedinica broji sedamnaest  pripadnika sa voditeljicom Sandrom Vurnek.

Naime, povodom dana OŠ „Vladimir Nazor“ pripadnici Školske prometne jedinice po prvi puta su predstavljeni javnosti a cilj njihovog djelovanja je da  među svojim vršnjacima  razvijaju trajne navike pravilnog ponašanja u suvremenom prometu. Ujedno, njihova zadaća je da rade na razvijanju prometne kulture  te da svojim primjerenim  ponašanjem ukazuju na razvijanje prijateljstva, poštenja, požrtvovnosti, savjesnosti i drugih pozitivnih osobina mladih.

Obzirom da su policijski službenici u prostorijama Osnovne škole formirali info točku, pripadnici Jedinice su svojim vršnjacima davali korisne savjete u svezi prometa te su dijelili prigodne promidžbene materijale.

Školska prometna jedinica je naišla na odobravanje a javio se i veliki interes ostale djece za rad u njoj.



Stranica