Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 18. do 24. srpnja 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 30 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta, šest iz zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 30 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta, šest iz zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba.
Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 12 prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava,  četiri drska ponašanja, tri svađe ili vike te prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja pol. službenika.
Prekršajno je prijavljeno 28 osoba.
Zabilježen je i prekršaj narušavanja javnog reda i mira na športskom natjecanju za koji je prijavljen jedan počinitelj.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega prometna nesreća s poginulim osobama,  prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Smrtno su stradali vozač teretnog automobila i putnik. Tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač teretnog automobila i vozač osobnog automobila, dok lake tjelesne ozljede nisu zabilježene.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar u kojem nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je devet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 11 osoba.
Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica