Požar u Kozarevcu

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Jučer, 24. kolovoza oko 21.15 sati u Kozarevcu, u Ulici P. Preradovića izbio je požar na gospodarskoj zgradi. Nakon obavljenog očevida utvrđeno je da je u požaru oštećena višenamjenska nadstrešnica, unutar koje je izgorjelo  500 komada bala sjena, jedna samoutovarna prikolica, leđna motorna prskalica, kosilica za travu, oštećene su tri metalne bačve zapremnine 200 litara za diesel gorivo, te jedna plinska boca.

  Foto: Ilustracija 

Jučer, 24. kolovoza oko 21.15 sati u Kozarevcu, u Ulici P. Preradovića izbio je požar na gospodarskoj zgradi. Nakon obavljenog očevida utvrđeno je da je u požaru oštećena višenamjenska nadstrešnica, unutar koje je izgorjelo 500 komada bala sjena, jedna samoutovarna prikolica, leđna motorna prskalica, kosilica za travu, oštećene su tri metalne bačve zapremnine 200 litara za diesel gorivo, te jedna plinska boca. Materijalna šteta se cijeni na oko 30 000 kuna.

Utvrđeno je da uzrok požara nije tehničke prirode, te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka požara.



Stranica