Biciklistička utrka "CRO Race 2022" - zatvaranje državne ceste broj 2

Slika /ikone/Promet.auto.kc.jpg

Za vrijeme prolaska kroz područje Policijske uprave koprivničko-križevačke, natjecatelji će se kretati državnom cestom broj 2 na relaciji Kloštar Podravski – Đurđevac – Virje – Novigrad Podravski – Koprivnica – Kunovec Breg – Subotica Podravska - Cvetkovec

Foto: Ilustracija

Od 27. rujna do 2. listopada 2022. godine održati će se biciklistička utrka „CRO Race“. Biciklistička utrka podijeljena je na 6. etapa.
 
Biciklistička utrka započinje u 11.15 sati, u utorak, 27. rujna relacijom 1. etape Osijek  – Ludbreg. U sklopu 1. etape biciklističke utrke, natjecatelji će prolaziti područjem Policijske uprave koprivničko-križevačke.
 
Sukladno vremenskom planu utrke, a uzimajući u obzir prosječnu brzinu kretanja natjecatelja, očekuje se da će se utrka na području Policijske uprave koprivničko-križevačke odvijati između 15 i 16 sati.
 
Za vrijeme prolaska kroz područje Policijske uprave koprivničko-križevačke, natjecatelji će se kretati državnom cestom broj 2 na relaciji Kloštar Podravski – Đurđevac – Virje – Novigrad Podravski – Koprivnica – Kunovec Breg – Subotica Podravska - Cvetkovec.
 
Kako je za potrebe utrke potrebno da na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje, molimo sve vozače da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacija vršiti zatvaranje prometa na trasi kretanja natjecatelja odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke.
 
Apeliramo na vlasnike teretnih vozila, da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale, alternativne, prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa.
 
Gledatelje utrke molimo da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji.
 
Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i postupanje sukladno znacima i naredbama policijskih službenika te uputama redara utrke.
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila