Đurđevac: Predavanje i pregled autosjedalica

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata.jpg

Kako bi se stradavanje najmlađih sudionika u prometu svelo na najmanju moguću mjeru i kako bi se postigla veća informiranost roditelja o važnosti sigurnog prijevoza djece u vozilima, s naglaskom na pravilno postavljanje auto-sjedalice u vozilu i pravilan smještaj djeteta, u sklopu obilježavanja 8. tjedna cjeloživotnog učenja u prostorima gradske knjižnice u Đurđevcu, danas, 30. rujna, s početkom u 11 sati održati će se edukativno predavanje i pregled autosjedalica.

Foto: Ilustracija

Kako bi se stradavanje najmlađih sudionika u prometu svelo na najmanju moguću mjeru i kako bi se postigla veća informiranost roditelja o važnosti sigurnog  prijevoza djece u vozilima, s naglaskom na pravilno postavljanje auto-sjedalice u vozilu i pravilan smještaj djeteta, u sklopu obilježavanja 8. tjedna cjeloživotnog učenja u prostorima gradske knjižnice u Đurđevcu, danas, 30. rujna, s početkom u 11 sati održati će se edukativno predavanje i pregled autosjedalica.

Edukativno predavanje i pregled autosjedalica zajednički će provesti Odsjek za sigurnost cestovnog prometa ove Policijske uprave i Udruga „RODA“.

Ovim putem pozivamo sve sadašnje i buduće roditelje, kao i sve zainteresirane da nam se pridruže.



Stranica