Dovršena dva kriminalistička istraživanja kriminaliteta droga

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata2.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili kriminalističko istraživanje nad 35 - godišnjakom s križevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Foto: Ilustracija 

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili kriminalističko istraživanje nad 35 - godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom ove godine u stanu uzgajao biljku konoplje tipa droga. Biljka mu je oduzeta i podnesena je kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21, 19 i 25 – godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droge.

Sumnja se da su osumnjičenici u ljetnim mjesecima ove godine davali na korištenje opojnu drogu marihuanu drugim osobama u Koprivnici. Oduzeta im je manja količina marihuane i 24 sjemenke konoplje tipa droga, te će biti podnesena kaznena prijava.



Stranica