Dovršeno kriminalističko istraživanje krađa u Križevcima i Koprivnici

Slika /ikone/krim policija.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa prema osumnjičenicima su podnesena posebna izvješća nadležnim državnim odvjetništvima

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17 – godišnjakom s križevačkog područja, dok su policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili kriminalističko istraživanje nad 19 – godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Sumnja se da je osumnjičeni 17 – godišnjak, 16. studenoga, između 3 i 4 sata, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog u ugostiteljskom objektu otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio mobitel te novčanik s novcem i dokumentima, oštetivši vlasnicu za više tisuća kuna.  

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 19 – godišnjak, 26. i 27. studenoga, u Koprivnici na Radničkoj cesti iz trgovine otuđio dvije pile i četiri različite brusilice, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa prema osumnjičenicima su podnesena posebna izvješća nadležnim državnim odvjetništvima.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon