Dovršeno kriminalističko istraživanje prijetnje i oštećenja tuđe stvari

Slika /ikone/policija12.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44 – godišnjakom sa šireg koprivničkog područja i 40 – godišnjakom s područja Međimurske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da su osumnjičenici u utorak, 26. ožujka, u večernjim satima na koprivničkom području prijetili 39 – godišnjaku i 37 – godišnjakinji, te oštetili ulazna vrata kuće, oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća kuna. Osumnjičeni 44 – godišnjak je bio pod utjecajem alkohola od 2,14 promila, a 40 – godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,79 promila.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.      
 

Stranica