Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni novčanim kaznama, kaznom zatvora i zaštitnim mjerama

Slika /ikone/policija natpis.JPG

Vozači su kažnjeni novčanim kaznama, kaznom zatvora i zaštitnim mjerama zabrane upravljanja motornim vozilima

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. ožujka, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac doveden je 24 – godišnji vozač koji je u utorak, 26. ožujka, oko 16.25 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita, pod utjecajem alkohola od 1,33 promila i nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana i novčanom kaznom od 3.600 kuna, te je predan u zatvor u Bjelovar.
 
Nadalje, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac doveden je 23 – godišnji vozač, koji je u utorak, 26. ožujka, oko 23.30 sati u Koprivnici na Zagrebačkoj cesti upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita, pod utjecajem alkohola od 1,59 promila, nije koristio sigurnosni pojas, nepropisno se kretao vozilom na kojem nisu bila upaljena svjetla. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 7500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
Također, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac doveden je 46 – godišnji vozač, koji je u 0.10 sati, u Jagnjedovcu upravljao teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,82 promila i nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.
 

Stranica