Dovršeno kriminalističko istraživanje - teška krađa i oštećenje tuđe stvari

Slika /ikone/policija natpis2.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 - godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 - godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je osumnjičeni u četvrtak, 5. rujna, oko 1.15 sati, provalio u osnovnu školu u Svetom Ivanu Žabno te u prostoriji škole iz više ormara ispreturao stvari ništa ne otuđivši, dok je u jednoj prostoriji oštetio prijenosno računalo i udžbenik. Također, sumnja se da je osumnjičenik oko 1.45 sati, u Svetom Ivanu Žabno na župnom dvoru razbio staklo, oštetivši vlasnike za više stotina kuna.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon