Edukacija članova moto kluba

Slika PU_KK/Vijesti/2015/04/Tribina. MK Veterans.jpg

U subotu, 18. travnja, u popodnevnim satima, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica i predstavnik AK Koprivnica održali su tribinu u prostorijama Moto kluba Veterans.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U subotu, 18. travnja, u popodnevnim satima, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica i  predstavnik AK Koprivnica održali su tribinu u prostorijama Moto kluba Veterans.

Tema tribine bilo je sigurno prometovanje vozača mopeda i motocikla obzirom da se rečene kategorije vozača sve češće sreću na prometnicama. Tijekom tribine prisutnima je sugerirana sigurna vožnja uz obavezu uporabe zaštitne kacige, upravljanja tehnički ispravnim i osiguranim motociklom i mopedom te prilagođavanje brzina kretanja uvjetima na kolniku.

Također,  prezentirane su aktivnosti koje će prometna policija provoditi tijekom ove godine, a koje će biti usmjerene na vozače mopeda i motocikla kao jedne od najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Svi članovi MK Veterans i njihovi prijatelji iz drugih moto klubova s područja djelovanja postaje, pozvani su da se uključe u preventivnu akciju Dani tehničke ispravnosti motocikla 2015. godine, a koja će se provesti od 20. do 25. travnja 2015.



Stranica