Edukacija traktorista prilikom tehničkih pregleda

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/tribina.traktori.300.gif

Danas, 9. studenog, Koprivničkim Bregima i Gabajevoj gredi prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, policijske službenice za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica održale su edukativno predavanje – tribinu.

Foto: Pu koprivničko-križevačka   

Danas, 9. studenog, Koprivničkim Bregima i Gabajevoj gredi prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, policijske službenice za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica održale su edukativno predavanje – tribinu.

Predavanje je održano na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje.

Tom prilikom skrenuta je pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje) te su prisutni upoznati sa statističkim pokazateljima vezanim uz prometne nesreće u kojima su sudjelovali traktoristi.

Na kraju tribine prisutnima je podijeljen letak vezan uz obvezu osiguranja te im je skrenuta pozornost na nadolazeću proslavu „Martinja“ i pojačan nadzor alkoholiziranosti vozača. Prisutno je bilo 50 vozača traktora i priključnih strojeva.



Stranica