Koprivnica: Dovršeno kriminalističko istraživanje krađa bicikala

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U četvrtak, 8. studenog, policijski službenici Policijske postaje Koprivnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18 i 17 - godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 8. studenog,  policijski službenici Policijske postaje Koprivnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18 i 17 - godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Sumnja se da je osumnjičeni 18 - godišnjak od 31. listopada do 1. studenog u Koprivnici na Trgu slobode, ispred osnovne škole otuđio bicikl vlasništvo D.H. (1985.) iz Koprivnice, koji je oštećen za 3 000 kuna.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 17 - godišnjak  27./28. listopada u Koprivnici, sa stalka za bicikle u Ulici hrvatske državnosti otuđio nezaključani bicikl vlasništvo M.S. (1984.) iz Koprivnice, koja je oštećena za  1 100 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa protiv osumnjičenika su podnesena posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.



Stranica