Edukativno predavanje vozačima traktora u Goli i Sigecu

Slika PU_KK/Vijesti/2016/06/Tribina.9.6.jpg

Policijska službenica za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica je u srijedu, 15. lipnja, Goli i Sigecu, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled

Foto: Ilustracija 

Policijska službenica za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica je u srijedu, 15. lipnja, Goli i Sigecu, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehnički pregled, održala edukativno predavanje – tribinu. Predavanje je održano na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje“.

Tom prilikom, a u cilju povećanja sigurnosti u prometu, apelirala je na vozače i vlasnike traktora da prije upotrebe provjere tehničku ispravnost traktora i njihovih priključnih vozila (ispravnost kočnica i svjetlosne signalizacije), da ih registriraju, kada upravljaju traktorom, moraju imati položeni vozački ispit F kategorije (traktori), prije uključivanja vozila u promet, dužni su očistiti blato s kotača, kako isto ne bi nanijeli na suvremeni kolnički zastor i nikako da ne  konzumiraju alkoholna pića prije vožnje.



Stranica