Info - točka prometne policije u Križevcima

Slika PU_KK/Vijesti/2014/alkohol čaša.bmp

U petak, 16. rujna, policijski službenici Policijske postaje Križevci su u Križevcima, u Ulici Drage Grdenića, postavili info-točku na temu alkoholiziranosti vozača i prebrze vožnje, a koja su dva najveća uzroka događanja prometnih nesreća na tom području.

Foto: Ilustracija

U petak, 16. rujna, policijski službenici Policijske postaje Križevci su u Križevcima, u Ulici Drage Grdenića, postavili info-točku na temu alkoholiziranosti vozača i prebrze vožnje, a koja su dva najveća uzroka događanja prometnih nesreća na tom području.

Posjetiteljima su dani savjeti u cilju preveniranja prekršaja sudjelovanja u prometu na cesti u alkoholiziranom stanju, te im je odgovarano na pitanja vezana uz sankcije koje slijede vozačima koji na takav način sudjeluju vozilom u prometu, a dijeljeni su im i preventivni materijali na spomenutu temu.

Pozivamo sve vozače da se suzdrže od pretjeranog konzumiranja alkoholnih pića, te da se pridržavaju prometnih propisa i poštuju prometna pravila, posebno ona koja se odnose na brzinu kretanja vozila kao i poštivanje prednosti prolaska, kako bi sigurnost na našim prometnicama bila na višoj razini.



Stranica