Info točke u Križevcima

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2021/05/1.png
  • Slika

Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu, a posebno na svijest vozača bicikala s obzirom da oni čine jednu od najranjivijih i najugroženijih kategorija sudionika na našim cestama

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Policijski službenici Policijske postaje Križevci su u petak, 28. svibnja, održali info točke na području Križevaca u Ulici Franje Račkog, Kalničkoj ulici i u Ulici Ivana Lepušića na temu „Sigurno prometovanje bicikala“.
 
Vozačima bicikala skrenuta je pozornost na obveze koje kao sudionici u prometu moraju poštivati, kao i na posljedice i sankcije koje ih slijede ukoliko se istih ne pridržavaju. Osim savjeta kako se u prometu ponašati odgovorno i sigurno, dijeljeni su i preventivni letci i brošure te reflektirajući prsluci, a poseban naglasak usmjeren je na problem konzumacije alkohola a potom sudjelovanje pod utjecajem alkohola u prometu na cesti.
 
Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu, a posebno na svijest vozača bicikala s obzirom da oni čine jednu od najranjivijih i najugroženijih kategorija sudionika na našim cestama.

Pisane vijesti | Promet i vozila