Jučer zabilježene tri teške krađe provaljivanjem

Slika PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata.jpg

Foto: Ilustracija

Između 3. i  4. rujna u Đurđevcu na gradskom deponiju za odlaganje otpada nepoznati počinitelj je provalio u dva kontejnera i otuđio računalo i druge predmete. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

U istom razdoblju u vinogradima kod Rasinje nepoznati počinitelj je provalio u vikend objekt i otuđio motorni trimer, dvije metalne bačve, televizor i druge predmete. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Između 27. kolovoza i  4. rujna u vinogradima kod Subotice Podravske nepoznati počinitelj je provalio u vikend objekt i otuđio alkoholna pića i hranu u konzervama. Vlasnik je oštećen za više stotina kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.
 

Dobro je podsjetiti

 

Zaštitite se od provale u vikendice i klijeti

Kriminalci obično traže očite znakove odsutnosti vlasnika. Kada Vas nema duže razdoblje vrednije alate, strojeve i predmete skupljih metala (bakrene kotlove i prskalice) skladištite kod kuće.

Sve nepoznate osobe i vozila te sumnjive aktivnosti odmah dojavite policiji na broj 192.



Stranica